148 találat 2024. ápr. 28. és 2025. jan. 31. között

Óbuda Napja
Óbuda Napja
Budapest, 2024. május 3 - 5.
Érdemes lesz Óbudára ellátogatni, hiszen a kerületi közösség színe java képviselteti magát. Természetesen szívesen látják a külföldről érkezőket is, ahol különleges kitüntetések is átadásra kerülnek.
bővebben
Erődfeszt
Erődfeszt
Komárom, 2024. május 3 - 5.
A városban igazi családbarát fesztet rendeznek, amelyre várják az érdeklődőket. Különleges gyerekprogramok, táncos produkciók, számos koncert, izgalmas történelmi játékok kerülnek megrendezésre.
bővebben
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyulai Virágok Fesztiválja
Gyula, 2024. május 4 - 5.
Gyulán már nem csak a gyönyörű virágok a főszereplők, hanem a virágos forgatagban tűzijáték és szórakoztató családi programok is várják az ide látogató családok apraját és nagyját.
bővebben
Zuglói táncfesztivál
Zuglói táncfesztivál
Budapest, 2024. május 4 - 5.
A zuglói táncfeszt több napon keresztül lesz nyitva az érdeklődők előtt. A budapesti rendezvényen országos amatőr táncverseny szerepléseket láthatnak az érdeklődők. Az eseményre többféle művészeti stílusban lehet nevezni: disco, szalagavató táncok és hip hop kategória is
bővebben
Túzokfesztivál
Túzokfesztivál
Dévaványa, 2024. május 4.
Ismét megrendezik a Túzok ünnepséget, melynek a Körös-Maros Nemzeti Park és a Réhelyi Látogatóközpont adja a helyszínt. A rendezők az idén is a Dévaványai Önkormányzat, valamint a Nemzeti Park.
bővebben
Cairo fesztivál
Cairo fesztivál
Budapest, 2024. május 6 - 11.
A vérbeli hastáncosokat ebben az évben is hívogatja az országos táncverseny, ahol több kategóriában is lehet nevezni. A versenyre egy nagyszabású gálaműsor keretében kerül sor.
bővebben
Budaörs Fesztivál
Budaörs Fesztivál
Budaörs, 2024. május 8 - 12.
A település újra megrendezi a kulturális ünnepét, mely egy olyan programsorozat, ami bármely műkedvelőt, kulturális programokra éhes érdeklődőnek kellemes meglepetéseket okoz évről évre. A tavasszal beköszönt a sokszínűség az esemény által is.
bővebben
Csodálatos Baja
Csodálatos Baja
Baja, 2024. május 9.
A bajai feszt többek között sport, kulturális és gasztro programokat is kínál. Az érdeklődők számára étel és italkülönlegességek, különféle színházi előadások kerülnek megrendezésre.
bővebben
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolci Egyetemi Napok
Miskolc, 2024. május 9 - 11.
A MEN napok szervezői ebben az évben is kitesznek magukért. Több helyszínen is számos fellépővel zajlanak majd a zenei rendezvények. A közös programon várják azokat a diákokat, akiket érdekelnek a zenei rendezvények és egyben a kulturális programok.
bővebben
Ludovika Fesztivál
Ludovika Fesztivál
Budapest, 2024. május 9 - 11.
A rendezvényt Budapesten rendezik meg, ahol a hagyományokat folytatva az érdeklődőket számtalan játék, vetélkedő, családi és gyerekprogram várja. A budapesti eseményen sportegyesületek is képviseltetik magukat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!